24 & 25 december 2024
Kerst 

24 December Kerstavond 19:00+ | 7 gangen €110
25 December lunch | 13:00 - 17:00
25 December 19:00+ | 5 gangen €90 OF 7 gangen €110

Bob arrangement | €40 - 5 gangen / €45 - 7 gangen (+ water)
0,0% arrangement | €25 - 5 gangen /  €30 - 7 gangen (+ water)
Wijn arragement | €55 - 5 gangen / €65 - 7 gangen (+ water & koffie servies)
Losse glazen op aanvraag €8 - €11

Frunk foodfotografie    Hip tafelen  4667 2 (4)
31 december 2024
Oud & Nieuw

Aankomst 20:00+ | €119 p.p.
7 Gangen | Champagne om 0:00am! 

Bob arrangement | €40 - 5 gangen / €45 - 7 gangen (+ water)
0,0% arrangement | €25 - 5 gangen /  €30 - 7 gangen (+ water)
Wijn arragement | €55 - 5 gangen / €65 - 7 gangen (+ water & koffie servies)
Losse glazen op aanvraag €8 - €11

Foodfotografie, Keramiek, hand made servies , ceramics, serviesgoed.   Hip tafelen  4806
Op aanvraag | gesloten groep
Vergaderen & lunch

Vanaf 8 tot max 12 deelnemers.
Wifi, water koffie & thee beschikbaar.
Opties: Dag & arrive tijd in overleg.
Start-tarief van toepassing afhankelijk van de dag.

Foodfotografie, Keramiek, hand made servies , ceramics, serviesgoed.   Hip tafelen  0623
Op aanvraag | gesloten groep
Bedrijfsborrel met hapjes

Afscheid van die leuke collega of een mijlpaal te vieren? FRUNK is volledig af te huren voor jullie groep. We kunnen heerlijke kleine gerechtjes rondbrengen onder het genot van drankjes op nacalculatie. 
Vanaf 8+ deelnemers
Opties: Dag & arrive tijd in overleg.
Start-tarief van toepassing afhankelijk van de dag.

WhatsApp Image 2024 08 13 at 18.30.02 (3) (1)
Op aanvraag | gesloten groep
Kookworkshop

Op zoek naar een bachelor(ette) activiteit, een team uitje of met je gezamenlijke kookclubje? Voor 8 t/m 12 deelnemers.
Onze voorkeurdagen: Maandag / Dinsdag of Woensdag | arrive tijd in overleg. Mocht je een andere dag wensen dan kan dat in overleg en is een start-tarief van toepassing.

Juli LR 114
Wat voor soort eten serveren jullie?
Limburgs genot

We bakken onze eigen brood, maken zelf boter. We kopen het liefst lokaal in en koken mee met de seizoenen. We plukken soms wilde kruiden / fruit of (onbeschermde) paddenstoelen in de Limburgs omgeving.