Aankomst 12:00- 13:00 | €92 p.p.
Eind tijd 17:00
Een heerlijk 6 Gangen menu met koffieservice en gebakjes na de maaltijd voor 92 euro p.p. Geniet van een leuke middag voor het hele gezin!
Aankomst 18:30- 19:00 | €92 p.p.
Eind tijd 23:30
Een heerlijk 6 Gangen menu met koffieservice en gebakjes na de maaltijd voor 92 euro p.p. Geniet van een gezellige avond voor het hele gezin!
Aankomst 12:00- 13:00 | €69 p.p.
Eind tijd 16:00
Een heerlijk 5 gangen menu inclusief gebakjes met koffie/thee na de maaltijd.
Aankomst 12:00- 13:00 | €85 p.p.
Eind tijd 17:00
Een heerlijk 5 Gangen menu voor 85 euro p.p. Kies voor een wijn arrangement of wijn per glas bij aankomst.
Aankomst 12:00- 13:00 | €110 p.p.
Eind tijd 17:00
Een heerlijk 7 gangen menu met een glas rose champagne voor 110 euro.
of
Een heerlijk 7 gangen menu met wijn / water / koffie / rose champagne all in voor 170 euro.
Aankomst 18:00- 19:00 | €110 p.p.
Eind tijd 23:30
Een heerlijk 7 gangen menu met een glas rose champagne voor 110 euro.
of
Een heerlijk 7 gangen menu met wijn / water / koffie / rose champagne all in voor 170 euro.
Aankomst 12:00- 13:00 | €149 p.p.
Eind tijd 17:00
Een 10 Gangen menu met bijpassende bierproeverij (6 bieren), water/ koffie/ thee inclusief.
Vanaf 8 tot max 12 deelnemers.
Wifi, water koffie & thee beschikbaar.
Opties: Dag & arrive tijd in overleg.
Start-tarief van toepassing afhankelijk van de dag.
Afscheid van die leuke collega of een mijlpaal te vieren? FRUNK is volledig af te huren voor jullie groep. We kunnen heerlijke kleine gerechtjes rondbrengen onder het genot van drankjes op nacalculatie.
Vanaf 8+ deelnemers
Opties: Dag & arrive tijd in overleg.
Start-tarief van toepassing afhankelijk van de dag.
Op zoek naar een bachelor(ette) activiteit, een team uitje of met je gezamenlijke kookclubje? Voor 8 t/m 12 deelnemers.
Onze voorkeurdagen: Maandag / Dinsdag of Woensdag | arrive tijd in overleg. Mocht je een andere dag wensen dan kan dat in overleg en is een start-tarief van toepassing.
We bakken onze eigen brood, maken zelf boter. We kopen het liefst lokaal in en koken mee met de seizoenen. We plukken soms wilde kruiden / fruit of (onbeschermde) paddenstoelen in de Limburgs omgeving.