Luuk Hoffman

Eigenaar & Head Chef | "Geen sjieke tent maar wel gerechten die daarbij horen. Grote smaken en een warm welkom is wat wij willen bieden aan onze gasten." Luuk heeft door de jaren heen voor vele Michelin bekroonde chefs en restaurants mogen werken. Roel Gilissen LEDS, Jonnie Boer De Librije, Hans de Bont De Moerbei, , Martin Berasategui, Sid Sahrawat Sidart en andere getalenteerde chefs. Na jarenlang oneindig veel uren in de keuken, sparen en culinaire creativiteit is het zover dat hij de deuren van restaurant Frunk opent in het gastvrije Limburg.

Have a Frunky day!

Marine

Backbone & unicorn by night | She is truly the inspiration behind the name Frunk. Because one lovely night in New Zealand she was stuffed to the max with delight that she couldn't take another bite she kept telling everyone "I'm drunk on food, i'm so Frunk!". This is how the concept of Restaurant Frunk was born..

Matthijs

Kok | Onze all-rounder in the bedrijf. Een kok die niet vies is van een lekker glaasje wijn. In zijn vrije tijd gaat hij graag uit eten en drinken in topzaken. Een bruisend figuur onder de Frunks. Wij wisten al dat hij talent heeft.. maar nu ook met de award voor Jong Talent keuken in opleiding 2020 bij het Limburg Culinair Gala.

Martijn

Chef de Partie | Mijn hele leven draait om lekker eten. Ik was al heel jong bezig met het proeven van allerlei smaken en ik was erg geïnteresseerd in hoe je dit zo lekker kon maken. Al snel zat ik dus bij mijn vader aan het aanrecht wanneer hij bezig was met koken. Al vanaf mijn lagere schooljaren wist ik dat ik kok wilde worden. Tot vandaag beleef ik nog steeds heel veel plezier aan het bereiden van allerlei smakelijke gerechten. Daarom ben ik erg blij dat ik het team van Luuk mag versterken. Samen met hem en het team gaan we met passie en veel plezier dit avontuur tegemoet.

Desteny

Bediening | Als zij niet in de zaal te vinden is zal je haar zelden zonder haar longboard treffen. De sportiefste van de Frunks. Ze staat altijd klaar voor ons en de gasten.

Foto's & video : Crave Collective
Foto's : W3ndelicious, KevinCordewener , de Frunks zelf & fans