Luuk Hoffman

Eigenaar & Head Chef | "Geen sjieke tent maar wel gerechten die daarbij horen. Grote smaken en een warm welkom is wat wij willen bieden aan onze gasten." Luuk heeft door de jaren heen voor vele Michelin bekroonde chefs en restaurants mogen werken. Roel Gilissen LEDS, Jonnie Boer De Librije, Hans de Bont De Moerbei, Khon Huynh, Kobe Desramaults In de Wulf, Sid Sahrawat SidartMartin Berasategui en andere getalenteerde chefs. Na jarenlang oneindig veel uren in de keuken, sparen en culinaire creativiteit is het zover dat hij de deuren van restaurant Frunk opent in het gastvrije Limburg.

Have a Frunky day!

Raia

Sous Chef | She brings a wealth of international culinary experience. Inspired by the fusion of taste and innovative cuisine she trully believes that “a passion for cooking starts with respect for the ingredients”.

When not in the kitchen she loves to explore the world of different cultures and culinary traditions by travelling all over.

Angelique

Gastvrouw | Ik hou er van om leuke dingen te ondernemen met familie en vrienden van daguitstapjes tot weekendjes weg van bioscoop tot uiteten noem maar op, gewoon heerlijk genieten van de mensen om je heen. Daarbij kan ik niet wachten om jullie te mogen ontvangen in Restaurant Frunk !

Martijn

Chef de Partie | In mijn volledige leven draait echt alles altijd om lekker eten. Ik was al heel jong bezig met het proeven van allerlei smaken en ik was erg geïnteresseerd in hoe je dit zo lekker kon maken. Al snel zat ik dus bij mijn vader aan het aanrecht wanneer hij bezig was met koken. Al vanaf mijn lagere schooljaren wist ik dat ik kok wilde worden. Tot vandaag beleef ik nog steeds heel veel plezier aan het bereiden van allerlei smakelijke gerechten. Daarom ben ik erg blij dat ik deze kans krijg om in het team van chefkok Luuk Hoffman te mogen werken. Samen met hem en het team gaan we met passie en veel plezier dit avontuur tegemoet.

Cayleigh

Gastvrouw | Mijn passie is ook mijn hobby en dat is voetballen. Het werken in teamverband vind ik fijn, zowel op het veld als op de werkvloer. Van het samen strijden op het veld tot aan het samen genieten van een heerlijke diner, doet me dan ook goed. U kunt wel zeggen dat ik een echte teamplayer ben.

Marine

Backbone & unicorn by night | She is truly the inspiration behind the name Frunk. Because one lovely night in New Zealand she was stuffed to the max with delight that she couldn't take another bite she kept telling everyone "I'm drunk on food, i'm so Frunk!". This is how the concept of Restaurant Frunk was born..