Per 1 april (no joke) verlaten wij ons pand.

Beste Gasten,

We waren al voor de corona crisis op zoek naar een volgende stap. We werden drukker en drukker en ook tijdens de periode dat we open mochten afgelopen jaar hebben we goed gedraaid. Maar toch dacht ik altijd dat er meer in het vat zat. 

Hoewel niet onmogelijk leek het mij uiterst uitdagend om mijn visie volledig waar te nemen op de huidige locatie. Vandaar onze keuze om open te staan voor een koper. Nu heeft die zich gemeld en gaat het volgende avontuur weer van start. 

Nieuwe eigenaren voor Dorpstraat 83

We hebben de inventaris zo kunnen splitsen dat we beide door kunnen met onze bedrijven. Omdat de concepten niet op elkaar leken ging dit makkelijk gelukkig.De nieuwe eigenaren willen het nog even geheim houden dus dat verklappen we nog niet. 

Cadeaukaarten

De cadeaubonnen blijven in 2021 nog van kracht voor alle vormen events/caterings/diners bij Frunk! Check onze Facebook voor updates!

FRUNK blijft koken!

Omdat dit natuurlijk niet snel te realiseren is hebben we nog een hele weg voor de boeg. Ik zal thuis blijven koken op locatie en ook zodra dat weer mogelijk is pop-up's gaan organiseren. Dit zijn altijd super leuke projecten waar ik naar uitkijk. 

Ons nieuwe gewenste landelijke concept. 

Ik had een centrale keuken in gedachten met een grote tafel daaromheen.Meer persoonlijke interactie met de gast en meer tijd om gerechten te ontwikkelen Kortom, een efficiëntere en intieme manier van dineren. Deze plannen zullen uitgebreider worden toegelicht zodra er schot in de zaak zit. Ben je Frunk fan en heb je zo'n locatie ter beschikking, neem dan gerust contact op voor een eventuele samenwerking. 

Nog in de verkoop

Wel zijn er nog wat stoelen, tafels en glazen  die in de verkoop staan voor wie interesse heeft.Te veel om op te noemen. Kom gerust langs om te snuffelen (op afspraak natuurlijk)

Onze Desteny is de contactpersoon voor de verkoop. 

https://www.facebook.com/profile.php?id=100008320984660

Of mail dan naar restaurantfrunk@gmail.com

Hopelijk tot de lente of de zomer bij de events!

We houden jullie via Facebook op de hoogte!

Met vriendelijke groet,

Luuk Hoffman | Head Chef & eigenaar van FRUNK