Matthijs is "Jong Talent keuken in opleiding"

Wij wisten al dat hij talent heeft.. maar nu ook de award voor Jong Talent keuken in opleiding 2020 bij het Limburg Culinair Gala mogen ontvangen. Gefeliciteerd topper!

In de Michelingids als aankomend talent 2019 

Wat een mooie woorden stonden in de Michelin guide 2019. We zijn dan ook er dankbaar met de eervolle vermelding! 

4de beste restaurant van Nederland | Fork Awards 2019

Na de nominatie van sterrenchef Michel van der Kroft wonnen we de 4de plaats van deze mooie publieksprijs. Bedankt alle Frunkfans voor al jullie stemmen. Dat z'n restaurantje uit Brunssum bovenaan stond in de lijst boven zo veel fantastische restaurants uit grote steden was voor ons een shock. Vooral te zien aan de emotionele speech tijdens de uitreiking. 

S.Pellegrino nominatie voor de Beste Young Chef award 2019 - 2020

Head Chef Luuk Hoffman was genomineerd voor deze internationale competitie. Hij heeft zich tot de finales gekookt. Helaas waren er uiteindelijk geen Nederlandse winnaars verkozen. Met speciaal applaus voor Andre van Doorn | Legende & Meesterkok detijds bij restaurant De Hoefslag / kasteel Heemstede.  

Opname in de Gault & Millau

Vanaf 2019 staan we er in. Super positief stukje. Bedankt voor de complimenten en de vermelding!

Recensies, fans & nominaties

Foodbloggers & pers die ons al ontdekt hebben. We zijn pas vanaf 1 april 2018 open en nu al NR1 op Guru (regio Brunssum), NR1 op the Fork (regio Brunssum), in meerdere magazines, Top ratings op Facebook en Google! 

Giftcards

#etenbijfrunk

Jullie zijn helden! Wat fantastisch dat jullie je enthousiasme over Frunk delen op social media. Ben jij ook een Frunk fan? Tag & deel jouw foto.