Wat doen we met jouw gegevens?

Voor vragen mag je altijd mailen.

Voornaam & Achternaam : We zetten ze in Seat Me, ons reserverings systeem. Daarna reserveren we een tafel voor je op de gekozen dag. Dan weet het personeel als je binnenkomt welke tafel voor jouw gezelschap klaar staat.

Telefoonnummer: We bellen je als we vol zitten om een andere dag of tijd voor te stellen. We bellen je als je een vraag hebt gesteld in het formulier. We bellen je als je een bepaalde allergie hebt opgegeven en we willen dubbel checken wat dat inhoud. We bellen je als je veganistisch bent en bespreken de opties die we kunnen bieden. We bellen je als je met kinderen wilt komen en de kinderstoelen niet meer beschikbaar zijn. 

Email: We sturen je een bevestigingsmail of gebruiken het om te overleggen voor een samenwerking / speciale gelegenheid. We bewaren je mail in onze mailbox zodat we terug kunnen kijen naar een vorige reservering om te zien of er allergieen of speciale wensen waren vermeld. We sturen je nooit ongewenst een nieuwsbrief of promotie toe. 

Cookies: Wij gebruiken jouw online klikgedrag voor Google Analytics. We zien binnen Google Analytics wanneer een formulier verstuurd wordt zodat we per maand kunnen zien hoeveel reserveringen via de website zijn gekomen. Wij zien live hoeveel bezoekers op de site komen en uit welk land ze komen. We kijken af en toe naar welke pagina's vaak bezocht worden maar vooral naar de pagina's waar jullie snel wegklikken. Dan proberen wij die aan te passen zodat er betere / duidelijkere informatie staat. Google Analytics bewaardt deze gegevens. We staan eerlijk gezegd liever in de keuken zelf koekjes te bakken dan dat we naar de gegevens kijken dus ik zou me er niet druk om maken ;)